Организовање образовања

Постоји незадовољство системом образовања. Нешто би да научиш или би да поделиш своје искуство? Предузми нешто!

Да ли те је ико икад подучио како се учи? Можда неко није чуо па је из тог разлога био лош у школи. Појединима је било толико лако кроз школовање да су имали добре оцене и времена за слободне активности.

Додатна и допунска настава, за успешне и оне с проблемима у савладавању плана и програма. Посвети се темама које су ти битне, по сопственом нахођењу; учи колико, кад и где ти највише одговара.

Укључи се

Примена електронска трговине

Наплата је битна. Кад је нешто бесплатно, не значи да ништа не кошта већ се ради о поклону. Важно је такав гест поштовати.

Општина Херцег Новог нас спонзорише. Жеља нам је да се покажемо квалитетним, економски одрживим, те да што више полазника и приређивача течајева привучемо. Рачунамо на донације и спонзорства.

Електронска трговина омогућава једноставан и савремен начин пословања, свима па и не профитним организаијама. Упркос географском растпојању, полазници и приређивачи су овако у могућности да допринесу раду портала.

Укључи се

Веродостојни подаци полазника

Камо лепе среће да полазнии течајева прерасту у приређиваче течајева. То је дуготрајан процес, али и потврда квалитета.

Полазници сами одговарају за веродостојност података. Залажемо се за упортебу прабих имена и презимена. Омогућавају успостављање контакта с особљем портала, међусобно те потенцијалним сарадницима/послодавцима.

Својим именом, личним угледом, не скривајући се иза псеудонима или надимака, удахњујемо поверење како полазницима, тако и приређивачима течајева. Овај напор желимо да учинимо заједничким а портал нашим.

Укључи се

Уграђени репродуктор

Примена истоветних репродуктора садржаја аудио, визуелних и других мулти-медијских садржаја, обезбеђује једнообразност течајева.

Платформе су многовројне: рачунара, таблета, читача књига, паметних телефона, итд. Како се који сегмент кућних апарата развија, појављују се нове платформе. Свака стандардизаија је добродошла.

Вероватно се служите разним оперативним системима. Важно је да не буду препрека и скрећу пажњу с најважнијег аспекта: електронски апарати су ваша помагала да се што лакше сконцентришете на основни циљ – учење.

Укључи се

Опис течајева

Организујемо течајеве у име народа и за народ, да се оправимо и будемо бољи.

Све што добијемо од средстава, биће усмерено на поправљање услова, да људи жељни знања могу њиме да се напајају, без проблема и потешкоћа. Улажемо себе и средства, да нам знање буде једини профит.

Зашто нас одабрати

  • Оцењивање течајева и полазника
  • Наставни материјал и питања
  • Аудио и видео на сопственом серверу
  • Подаци корисника су најкомплетнији
  • Укљученост електронске трговине

Из вести

није за сваког

Ово није за свакога!

Компјутери више не застрашују, ни најмање! Било је раније таквих периода мада има још увек таквих људи. Новим генерацијама су чак постали играчке. Програмирање је, без икакве сумње, једно од најперспективнијих и најбоље плаћених занимања, најисплативијих пословних сектора. Оно што није за сваког је све ово у шта се уплићемо, ђутуре! Некоме ствари иду лакше […]